fbpx

Populære produkter med skarpe priser

Tidligere
Næste
SparXpres

Få repareret din mobil, tablet eller PC hurtigt og effektivt!

Hos Kosmos Renew i Nørresundby kan du få repareret din iPhone, iPad eller Android smartphone hurtigt og effektivt. Uanset om du skal have skiftet en skærm, batteri eller noget helt tredje, så gør vi det lynhurtigt. Vi tilbyder også reparation af Apple og Windows PC’ere.

iPhone  iPad  MacBook  iMac  Android Smartphone | Windows PC’ere

iPhone
iPad
MacBook
Android
Computere
Tilbehør

Kosmos Renew – Stærke priser, godt for miljøet 

Hos Kosmos Renew har vi gjort op med “smid væk og køb nyt kulturen”. Dette skyldes flere forskellige årsager bl.a. miljøet og prisen. For vi har både et brændende ønske om at passe vores skove, natur og klima, samtidig med at du som kunden får muligheden for at spare en masse penge. Lige præcis dette opnår vi med vores “renew” koncept, hvor du får et rigtig godt produkt, samme kvalitet som nyt, blot til billigere penge, hvor du samtidigt også er med til at værne om miljøet. Kan det blive meget bedre? 

Brugt Apple-udstyr – Stort udvalg

Blandt vores store sortiment af brugt elektronik finder du en række af Apples bedste produkter bl.a. iPhone, iPad og MacBook. De fleste kender sikkert godt følelsen af, at man længe gerne ville have haft en ny telefon, man bare ikke har haft midlerne til det rent økonomisk. Dette hører fortiden til med vores preowned Apple-udstyr. Alt er gennemtestet og fungerer 100% som et nyt produkt.. Altså samme kvalitet som et nyt produkt bare til en langt lavere pris. 

Du får 2 års garanti – på næsten alt!

Hos Kosmos Renew får du næsten altid to års garanti på produkter og reservedele. For kvaliteten skal være den samme, som hvis du havde købt et nyt produkt. Derfor de to års garanti, som gælder på det meste, uanset om du køber en telefon eller en computer. (Undtagelser er batterier og strømforsyninger).

Det er miljøvenligt – og belaster klimaet mindre. 

De miljømæssige og økonomiske fordele, der er ved at købe grøn IT, er rigtig mange. At passe på vores jord er et fællesansvar. Køber du genbrugt, belaster du klimaet mindre, og du er dermed med til at gøre en positiv forskel. Det kræver rigtig mange af jordens ressourcer hele tiden at producere nyt.   

Reparation af iPhones – Kontakt os allerede i dag

Står du og mangler et sted at få repareret din iPhone, så slå gerne et smut forbi vores fysiske butik i Nørresundby allerede i dag. Alternativt kan du kontakte os på  tlf. 77770071 eller mail: kundeservice@kosmosrenew.com. Uanset hvordan du henvender dig, vil vores glade og hjælpsomme personale altid gøre deres allerbedste for at give dig den bedst mulige betjening. For det skal være en god oplevelse for dig som kunde at få repareret din iPhone hos os. Genbrugt IT og reparationer er vores spidskompetencer, og det vi brænder for. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.