BOOK TID

Til reparation!

77 77 00 71

Kontakt os idag

CoolUnite & Kosmos Renew

 

Baggrunden for Kosmos Renews støtte

Kosmos Renew er for længst gået all-in på genbrug og bæredygtighed. Vi tager ansvar og vil gerne være med til at gå forrest og gøre en forskel. 

Børn er vores fremtid og vi mener, at vi alle bærer et socialt og miljømæssigt ansvar.

Derfor har det været naturligt for os at bakke aktivt op omkring CoolUnite og dét som fonden står for. Vi er meget beviste om, at ikke alle børn har samme vilkår og vi er utroligt stolte over kunne være med til at biddrage og forhåbentlig være med til at gøre hverdagen bare lidt bedre for vores næste generationer.   

 
Om Børnefonden CoolUnite

CoolUnite Fonden har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn. Fonden skaber gode oplevelser og bidrager til, at børnene får en nemmere hverdag.

Børnefinden arbejder for at give udsatte og sygdomsramte børn gode oplevelser og bidrage til at gøre hverdagen nemmere for disse børn. Coolunite Fonden yder donationer til andre organisationer med almenvelgørende eller på anden måde almennyttige formål, der er i overensstemmelse med CoolUnite Fondens formål.

CoolUnite Fonden samarbejder med andre hjælpeorganisationer, relevante offentlige myndigheder og erhvervsdrivende virksomheder om at indsamle og støtte det fælles formål.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.