fbpx

Vi tilbyder unikke og bæredygtige erhvervsaftaler

Med en erhvervsaftale hos Kosmos Renew sikres jeres virksomhed Danmarks bedste og hurtigste service inden for reparation og service af telefoner & tablets.

En erhvervsaftale hos Kosmos er ligeledes den bedste og mest økonomiske løsning i forhold til vedligehold af firmaets telefoner og tablets, da vi tilbyder ekstra attraktive rabatter til dig som loyal kunde.

Med en erhvervsaftale hos Kosmos Renew er jeres virksomhed desuden en del af et bæredygtigt team. Hos Kosmos Renew tænker vi nemlig ’grønt’ i både reparationer og salg. Og dette uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores erfarne teknikere har, i mange år, arbejdet med både Apple, Android og Windows enheder og vi ved, at vores håndværk lever op til tidens standard på området.

Gode grunde til at vælge Kosmos som jeres samarbejdspartner…

 • Fordelagtig rabataftale
  Vi tilbyder en skræddersyet rabat på alle reparationer, som også kan bruges privat af firmaets medarbejdere.
 • Ombytning af enheden
  I de situationer hvor reparation ikke er muligt eller rentabelt, kan vi tilbyde ombytning/opgradering af enheden i stedet for.
 • 2 års garanti
  Som kunde hos Kosmos er I altid dækket af vores 24 måneders garanti.
 • Kvalitetsreservedele
  Vi bruger kun de bedste reservedele til alle reparationer.
 • Vi henter og bringer
  Vi henter naturligvis enhederne, får dem repareret på vores værksted, hvorefter de bliver leveret retur – oftest samme dag og uden ekstra gebyrer.
 • Professionel reparation
  Vores teknikere har mange års erfaring, og laver alle former for reparationer.

Book et uforpligtende møde...

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 77 77 00 71

Skal du bruge nye iPhones, iPads eller PC´er til din virksomhed ?

Har du brug for en aftale om service og reparation af dine ansattes iPhones og iPads, hvor du ikke skal spekulere på, at regningerne løber løbsk?  Så er det naturligvis Kosmos Renew, du skal kontakte!  Vi både sælger, opkøber og tager i bytte OG vi reparerer hurtigt og nemt, hvis noget er gået i stykker.

Book et uforpligtende møde

Book et møde enten via formularen herover eller kontakt os på telefon eller e-mail, så aftaler vi et møde, hvor vi kommer ud til jeres virksomhed og hører mere om jeres behov.

På mødet afdækker vi jeres behov og laver en eventuel vurdering af jeres gamle enheders værdi. Herefter kan vi komme tilbage med et konkret tilbud på netop dét, som din virksomhed skal bruge.  En virksomheds telefoner og tablets er i dag vigtige arbejdsredskaber, og vi har høj fokus på at gøre overgangen til nyt udstyr så hurtig og let som mulig for din virksomhed.

Samir Kozarcanin
Sales Manager

sko@kosmosrenew.com
Tlf. 5080 6143

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.