BOOK TID

Til reparation!

77 77 00 71

Kontakt os idag

Søren Hald-Mortensen

Vi er stolte over, at byde velkommen i Kosmos familien til endnu en brand ambassadør;  Søren Hald-Mortensen

Søren Hald-Mortensen er til dagligt regnet for et af største talenter, som vi har i landet indenfor badmintonsporten. Han trænes til dagligt af Peter Gade hos Peter Gade Academy med base i Gentofte.
Søren udviser stor professionalisme og seriøsitet omkring sin træning og sin sport. Hans nuværende store mål er, at blive blandt verdens 10 bedste inden 2024, samt sikre Danmark medalje ved OL i Paris også i 2024.

Hos Kosmos arbejder vi til dagligt benhårdt og vi arbejder hver dag seriøst med vore medarbejdere og partnere i hele verden for at tilsikre, at Kosmos Renew konceptet altid er et bæredygtigt og lækkert alternativ til at købe nyt Apple udstyr.

“Den måde som Søren arbejder med sig selv og sin målsætning på i det daglige, minder meget om vores mindset hos Kosmos. Det virker som et rigtigt godt match og vi glæder os til at følge Søren på hans rejse mod verdenstoppen” – udtaler Dennis Isak-Nielsen fra Kosmos.

Søren udtaler:
“Kosmos Renew er et super lækkert koncept, som bygger på genbrug og kvalitet. Her køber man Apple produkter i samme gode kvalitet som nyt udstyr – og vi, som studerende, har også råd til at være med”.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.