fbpx

Pris

Android produkter - smartphones og tablets

Viser alle 6 resultater

Et stort udvalg hos Kosmos Renew

Hos Kosmos Renew finder du et stort udvalg af brugte smartphones og Android enheder til markedets bedste priser. Vi tilbyder preowned enheder, som alle er gennemtestet og leveres med helt nyt tilbehør. Når du handler med os, kan du derfor være sikker på, at du får et produkt, som fungerer lige så godt som nyt. Den eneste forskel er, at du sparer en masse penge, da vores priser er langt billigere end hos autoriserede forhandlere.

Miljøet og bæredygtighed er i fokus

Refurbished smartphones er en super god investering, og hos Kosmos Renew kan du finde et stort udvalg af refurbished enheder i super flot stand. En refurbished enhed er istandsat med både nye og brugte komponenter, så du kan få en enhed, som fungerer perfekt, uden at skulle betale prisen for en ny. Refurbished enheder har lige så lang levetid som hvis den var købt fra ny, så du kan være sikker på, at du får et produkt, som holder i lang tid.

Vi er stolte af at bidrage til miljøet og bæredygtigheden ved at genanvende komponenter i vores refurbished enheder. Ved at købe en refurbished telefon bidrager du til at reducere mængden af affald og skadelige stoffer, som ellers ville have endt i naturen.

Altid kundeservice i topklasse

Når du køber en brugt enhed hos Kosmos Renew, er du samtidig sikret en super god kundeservice. Vores kompetente personale sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til vores produkter. Vi gør altid vores allerbedste for, at dit køb bliver en super god oplevelse.

Når du handler med Kosmos Renew, får du altid to års garanti på dit produkt, så du kan være sikker på, at du får et produkt af høj kvalitet. Du kan købe vores brugte enheder både i vores fysiske butik i Nørresundby og i vores online webshop. Så slå dig løs og find din nye enhed til spotpris hos Kosmos Renew.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.