fbpx

Pris

iMac

Viser et enkelt resultat

Vælg brugt iMac – altid 100% funktionsdygtig

Er du ikke til laptops og tablets? Vil du bare have en god, gammeldags stationær computer? Okay, måske i en moderne udgave, der har et flot design og et væld af smarte funktioner? Du skal helt klart vælge en iMac brugt. Det er den oplagte computer til hjemmekontoret eller arbejdspladsen. Vælger du at købe den brugt, får du den populære computer til en reduceret pris. Det kan godt betale sig, og du får en iMac, der fungerer lige som den skal. Se nærmere på de forskellige modeller her i kategorien.

Køb brugt iMac – derfor skal du gøre det 

Hvorfor shoppe brugt? Det kan være en udfordring for nogle at vælge brugt elektronik. Men det behøver det ikke at være. Kosmos Renew har skabt en platform, hvor du kan købe brugt Apple-udstyr der er lige så godt som nyt. Du kan shoppe med stor tryghed. For hos os får du altid:

– 2 års garanti
– Originalt tilbehør
– 100% funktionsdygtigt produkt
– Testede produkter
– Refurbished med nye dele

Med andre ord får du samme udgangspunkt, som hvis du købte din iMac fra ny af. Vi giver nemlig garanti lige så længe, som butikkerne gør. Det er så meget, vi tror på vores evner til at “refurbishe” brugt Apple-udstyr. Det lever op til alle dine forventninger og forhandles i helt ny stand eller i nogle tilfælde med lidt brugsspor. Har produktet ridser eller skrammer, er prisen derefter.

Refurbished iMac – så du kan købe computer med god samvittighed

Skal du have dårlig samvittighed over at købe en ny computer? Nej, naturligvis ikke. Dog skal du tænke over, hvordan miljøet belastes, hvis du hele tiden køber nyt elektronik og ofte skifter dit udstyr ud. Et køb af brugt iMac vil se langt bedre ud på miljøkontoen. Ligesom du vil være med til at gøre op med “smid ud” kulturen. For hvorfor skulle en iMac stå og samle støv eller smides ud, blot fordi enkelte dele ikke virker mere?

Kosmos Renew indkøber brugte iMacs og andet Apple-udstyr og sætter det i stand, hvis det er nødvendigt. Vi får også helt fejlfrie produkter ind af døren. Du kan se nærmere på dem alle her i kategorien og finde frem til en iMac computer, der matcher dine behov. Prisen er reduceret markant i forhold til markedsprisen – så du kan have god samvittighed overfor både pengepung og miljø.

Shop din nye, brugte iMac lige her – og få en kvalitetscomputer til en god pris.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.