fbpx

Pris

iPad

Viser alle 8 resultater

Shop brugt iPad der er som ny

Drømmer du om en smart iPad? Skal det være en Air, Pro eller en helt anden model? Vi fører et stort sortiment af alverdens brugte iPads. Du finder langt de fleste modeller hos os. Alle har de haft en tidligere ejer. Du hørte korrekt. Det er brugte iPads. Men de fungerer som de skal. Og prisen den er god.

Hos Kosmos Renew vil vi gerne gøre op med tanken om “nyt, nyt, nyt…”. Det er af den årsag, vi indkøber og istandsætter brugte iPads. Vi gør det, så de ikke bare skal smides ud, så du kan shoppe med god samvittighed overfor miljøet og så du kan få dig en brugt iPad til en fordelagtig pris. Lyder det som noget for dig? Så tag da et kig i kategorien her og se, om du ikke kan finde en iPad til dine behov.

Køb brugt iPad og skån miljøet

Det belaster klimaet med en hel del Co2-udledning, hver eneste gang der produceres en ny iPad. Selvfølgelig er det svært at undgå udledning af Co2, når produkter skal fremstilles. Men det handler det heller ikke om. Det handler om at skære ned på mængden at produkter, du køber fra ny. Vælger du f.eks. en iPad brugt, belaster du ikke miljøet på samme måde.

Skal det være en brugt iPad Air eller en brugt iPad Pro? En iPad 6, 7 eller 8? Det er helt op til dig. Alle kommer de med originalt udstyr, og du får ligeledes 2 års garanti på dem. Bedst af alt så kan du shoppe dem til en reduceret pris langt under markedsprisen. Og hvad får du så? Du får 1 styks iPad, der fungerer lige som en ny én. Det eneste der kan være, er synlige ridser, kosmetiske ridser eller små skrammer. Er du ikke til det, skal du gå efter et produkt i ‘ny stand’, mens du kan vælge ‘god stand’ eller ‘rimelig stand’, hvis du godt kan leve med lidt brugsspor.

Uanset hvordan iPad modellen fremstår, vil den altid være 100% funktionsdygtig og kunne alt det, en ny én kan.

Vælg refurbished iPad og spar penge

Hvorfor betale i dyre domme for en helt ny iPad? Måske den blot skal bruges til at se film på lange rejser? Til dine børn? Eller til noter på studiet? Uanset hvad den skal anvendes til, giver det fin mening at købe en brugt model. Du får denne til en reduceret pris og kan så bruge de penge, som en ny havde kostet på noget helt andet.

Hvad betyder det, at din nye iPad er refurbished? Det betyder såmænd bare, at den har været i brug tidligere hos en anden ejer. Vi har indkøbt denne brugte model og testet den. Har der været noget, der ikke virkede på den, har vi repareret og udskiftet dele på den. Lyder det lidt usikkert? Nej faktisk ikke. Derfor giver vi dig også 2 års garanti, som var det et nyt produkt. Så meget stoler vi på vores evner til at “refurbishe” brugte iPads.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.