fbpx

Pris

iPad Air

Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Vi fandt ikke nogle produkter der matchede din søgning.

Brugt iPad Air i god kvalitet

Vil du være den heldige ejer af en god iPad Air? Skal du bruge en til dine børn? Til arbejdet eller noget helt tredje? Det betyder ikke så meget. Alle brugte iPad Air modeller i vores sortiment er fuldt funktionsdygtige og kan præcis det samme som helt nye iPads. Hvad er forskellen så? Det er naturligvis prisen, som er markant reduceret, når du shopper en brugt én hos os. Dertil kommer også det miljøvenlige aspekt. Du belaster klimaet mindre, når du investerer i en brugt iPad Air. Tag et kig her i kategorien og se, om du ikke finder en fin én.

Shop iPad Air brugt – miljøvenligt og sikkert 

Hvorfor belaste miljøet mere end nødvendigt? Det er noget af det, vi tænker over her hos Kosmos Renew. Vi ved, at det er noget, du også tænker over. Derfor har vi skabt et koncept, hvor du kan shoppe brugt iPad Air 2 og alverdens andre Apple produkter på tryg og sikker vis.

Det kan virke usikkert at købe en brugt iPad af en privat person. Den er købt som beset, og der er ingen garantier, hvis den går i stykker eller ikke virker ordentligt. Hos os får du absolut trygge rammer at shoppe i. Vi giver ligesom butikkerne 2 års garanti på alt vores brugte elektronik. Du kan dermed købe en brugt iPad Air med ro i maven.

Refurbished iPad Air til fornuftige priser 

Hvorfor skal en ny iPad Air koste en formue? Okay måske ikke en formue. Det er ikke den nyeste og allerdyreste model på markedet. Men det kan alligevel virke dyrt at købe en helt ny én. Det skal du da bare lade være med. I stedet skal du vælge en iPad Air refurbished.

Hvad betyder refurbished? Det betyder, at vi har taget den brugte iPad Air ind fra en tidligere ejer og testet og istandsat den. Vi har brugt lidt af vores teknik-magi, for at få den til at virke 100% som en helt ny iPad. Du skal dermed ikke have nogle bekymringer. Det eneste der kan være, er lidt brugsspor. Men det bestemmer du selv, om du er ok med. Vælg ‘ny stand’ for en Air uden ridser eller skrammer eller gå med ‘rimelig stand’ eller ‘god stand¨, hvis du ikke har noget imod kosmetiske ridser eller små skrammer her og der.

Køb brugt iPad Air og spar penge i dag!

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.