fbpx

Pris

iPhone

Viser alle 22 resultater

Brugte iPhones – God kvalitet til super skarpe priser 

Hos Kosmos Renew har vi stort udvalg preowned Apple, Android og Windows udstyr til markedets bedste priser. Alle vore produkter er samtidig gennemtestet og leveres med helt nyt tilbehør. Som kunde behøver du derfor aldrig være bange for, at du kommer hjem med et produkt, som har mangler, ikke virker optimalt eller ligefrem er defekt. Alle vore produkter fungerer lige godt som nyt. Den eneste forskel, der er, er, at prisen er langt billigere, end hvis du havde købt det fra ny hos en autoriserede Apple-forhandler. For at give dig som kunde en sikkerhed for, at vores produkter lever op til den kvalitet, vi lover, får du altid to års garanti, når du handler med os. For det skal være en god og tryg oplevelse for dig at købe en brugt iPhone hos os.

Refurbished iPhone – En supergod investering 

En refurbished iPhone er en iPhone, som vi har istandsat med både nye og brugte komponenter. Så har du igennem lang tid drømt om en ny iPhone, men ikke haft pengene til det, så har du her chancen for at få en iPhone, som fungerer, er i superflot stand, og samtidig ikke koster det hvide ud af øjnene. Udover prisen er der mange andre fordele ved at købe en refurbished iPhone fremfor en ny iPhone. For det første har refurbished telefoner ligeså lang levetid, som telefoner købt fra ny. Med andre ord er der ikke hold i udsagnet om, at istandsatte telefoner har kortere levetid end telefoner købt fra ny. En anden fordel er også, at du, når du køber en refurbished telefon, bidrager til miljøet og bæredygtigheden. At komponenterne genanvendes gør nemlig, at de ikke havner i naturen og har en skadelig effekt på denne.

Køb brugt iPhone – Vi er med dig hele vejen 

Når du køber en brugt hos iPhone hos os, er du samtidig sikret en super god kundeservice. Vores kompetente personale sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til nogle af vores produkter. Så kig forbi butikken i Nørresundby eller slår dig løs i vores online webshop. Find og køb brugte iPhones til spot pris hos os. Kontakt os allerede i dag på tlf. 77 77 00 71 eller mail kundeservice@kosmosrenew.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og vil samtidig gøre vores allerbedste til, at dit køb af brugt iPhone bliver en super god oplevelse.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.