fbpx

Pris

iPhone 7

Viser et enkelt resultat

Brugt iPhone 7 – helt som ny

Du husker den sikkert. Den absolut gode iPhone 7. Ønsker du at have sådan en skøn mobil i lommen igen, så kan du lige så godt købe den brugt. For med en af vores iPhone 7 plus brugt får du en mobil, der er 100% funktionsdygtig, men til en reduceret pris. Det koster dig ikke en formue at få en god iPhone, der virker som den skal. Det sørger vi for. Mobilen er naturligvis testet og dele er udskiftet, hvis dette har været nødvendigt. Du skal derfor aldrig bekymre dig, når du shopper iPhone 7 brugt hos os.

Vælg iPhone 7 brugt og shop grønt

Hos Kosmos Renew ønsker vi at gøre op med “smid væk” kulturen. Vi tager produkter som iPhones ind i vores butik og sætter dem i stand. Så du kan shoppe en brugt iPhone 7 plus til en særdeles god pris. Dette er ovenikøbet uden den store belastning af miljøet. Da den netop ikke skal produceres i østen og sendes til Europa. Den brugte iPhone ville måske alligevel være blevet smidt ud eller endt i en skuffe. For hvad gør man ellers af sin brugte iPhone?

Men er det sikkert at købe sådan en brugt iPhone? Det kan vi garantere dig for, det er. Hos Kosmos Renew får du altid:

– 2 års garanti
– 100 % funktionsdygtige iPhones
– iPhones leveret med originalt tilbehør.

Med andre ord er det lige som, hvis du havde købt en ny én ude i en butik. Forskellen er bare, at når du handler hos os, så shopper du grønt. Eller miljøvenligt. Bæredygtigt. Hvad end du ynder at kalde det.

iPhone 7 refurbished – hvorfor købe den brugt?

Hvorfor købe den ny? Der er ingen grund til at betale en formue for sådan en iPhone, når du kan købe en brugt, der kan alt det samme. Du vælger ovenikøbet selv, hvilken stand den skal være i. Her skal det først lige siges, at alle iPhone 7 i kategorien her er fuldt funktionsdygtige. Du kan dog vælge mellem ‘rimelig’, ‘god’ eller ‘ny’ stand. Disse klassificeringer afgør, om mobilen har synlige skrammer, kosmetiske ridser eller ingen brugsspor overhovedet. Hvilken du vælger, har selvfølgelig indvirkning på prisen. Og kan du leve med lidt ridser, som nok ville komme med tiden alligevel, kan du få mobilen til en meget god pris.

Køb brugt iPhone 7 hos Kosmos Renew i dag og shop mobil med god samvittighed.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.