fbpx

Pris

iPhone 11 / Pro / Pro Max

Viser alle 3 resultater

Shop brugt iPhone 11 her

Søger du en god og funktionsdygtig iPhone 11? Behøver den ikke at være spritny? Du er kommet til det rette sted. Kosmos Renew er skabt for at gøre op med “smid væk” kulturen og for at kunne tilbyde dig brugte Apple produkter som iPhone 11 til fordelagtige priser. Alle vores brugte iPhones er testet og istandsæt, så de lever 100% op til dine forventninger. De fungerer ligesom en helt ny model. Forskellen er blot, at du betaler en langt lavere pris og at du handler miljøvenligt ved at give liv til en brugt iPhone 11.

Se alle modellerne her i kategorien. Du finder både iPhone 11 samt en brugt iPhone 11 Pro. Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os.

iPhone 11 brugt – miljøvenlig og prisfornuftig

Dét at shoppe ny mobil kan være dyrt. Det er heller ikke så miljøvenligt. Hver gang der skal produceres en ny iPhone i østen, og den skal sendes til Europa, koster det i form af Co2-udledning og belastning af miljøet. Det bidrager også til en “smid væk” kultur, hvor man smider elektronik ud, selvom det let kunne få nyt liv.

Vælger du iPhone 11 Pro brugt fra Kosmos Renew, får du dig en mobil, der har fået nyt liv. Vi videresælger brugte modeller, der kan være i helt fin og ny stand, ligesom vi også forhandler en brugt iPhone 11 Pro Max, der måske har lidt kosmetiske ridser her og der. Det er helt op til dig, hvilken stand du vil gå med. Vælg mellem:

– Ny stand
– God stand
– Rimelig stand

Det skal understreges, at disse kategorier ikke har nogen betydning for din iPhones funktionsdygtighed. De fungerer alle upåklageligt og standen vedrører udelukkende udseendet. Vi forsikrer dig om dette ved at tilbyde 2 års garanti på alle de brugte Apple produkter, vi sender afsted.

Køb refurbished iPhone 11 med stor tryghed 

Var det noget med en iPhone 11 Pro refurbished? Hvad betyder det overhovedet? Det betyder blot, at vi har istandsat den brugte iPhone. Den har haft en tidligere ejer, og nu kan den blive din til en god pris.

En refurbished iPhone 11 fra Kosmos Renew er testet og fungerer som den skal. Den kommer med originalt tilbehør og 2 års garanti. Du kan derfor shoppe brugt iPhone hos os med stor tryghed. Skulle der mod forventning være problemer med produktet, henvender du dig blot til os.

Skift mobilen ud med en brugt iPhone 11 og shop bæredygtigt!

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.