fbpx

Pris

iPhone 12 / Pro / Pro Max / Mini

Viser alle 4 resultater

iPhone 12 brugt, men som ny

Skal du være den heldige ejer af en brugt iPhone 12 Mini? Eller hvad med en iPhone 12 Pro eller en klassisk iPhone 12? Du finder alle modellerne her i vores sortiment af brugte og refurbished Apple produkter. Alle de brugte iPhones er i funktionsdygtig stand. Om du shopper en iPhone 12 mini brugt eller vælger en brugt Pro model, så får du en mobil, der kan det samme som en ny én.

Vi sikrer standen af mobilerne ved at teste dem. Har de fejl eller mangler, foretager vi en ‘refurbishing’. Hvilket betyder, at vi udskifter dele og reparerer, så de bliver 100% funktionsdygtige. Gør vi det ordentligt? Det kan du tro, og af den grund giver vi dig 2 års garanti på alle brugte produkter. Du kan derfor shoppe en iPhone 12 Pro brugt med stor tryghed.

Find en brugt iPhone 12 til en god pris

Hvorfor skal en ny iPhone koste en formue? Der kommer hele tiden nye modeller på markedet, og det er fedt at være med på alt det nye. Men kan det gøres på en billigere facon? Hvis du ikke behøver den nyeste model, så snart den lander på markedet, er der faktisk penge at spare. Når vi får brugte iPhones ind og sætter dem i stand, sælger vi dem videre til utrolig gode priser.

Virker de som den skal, når de ikke koster mere? Køber du en brugt iPhone 12 Pro Max hos os, kan du altid regne med funktionaliteten. Selvom prisen er et godt stykke fra markedsprisen, får du rent faktisk et produkt, der fungerer lige så upåklageligt som en ny iPhone 12.

Miljøvenlig og refurbished iPhone 12

Vores iPhone 12 refurbished produkter har også betydning for miljøet. For jo flere vi kan få til at investere i en brugt model, des færre personer er det, der shopper nye iPhones, hvis produktion er til belastning for klimaet. Vi redder måske ikke verden lige nu og her, men med din hjælp kan vi skabe en ny kultur, hvor produkter ikke smides væk, men får nyt liv igen.

Når du nu hjælper os med det, giver vi dig naturligvis nogle fordele ved at handle hos Kosmos Renew:

– Du får altid 2 års garanti
– Du får altid et testet og fungerende produkt
– Du får din iPhone 12 levereret med originalt tilbehør

Køb iPhone 12 brugt hos Kosmos Renew til en god pris og på klimavenlig vis.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.