fbpx

Pris

iPhone 13 / Pro / Pro Max

Viser alle 4 resultater

Shop iPhone 13 brugt til fornuftige priser

Kan vi friste med en brugt iPhone 13 Pro? Denne model er en af de helt populære af slagsen. Derfor er prisen fra ny af også høj, og det kan virke som en voldsom udgift for en ny mobil. Det vil vi gerne ændre på. Hos Kosmos Renew forhandler vi brugte iPhones, der er som nye. Hvordan kan det lade sig gøre? Vi indkøber iPhone 13 brugt og tester samt reparerer, hvis det er nødvendigt. Kun 100% funktionsdygtige modeller bliver sat til salg igen.

Produkterne kan have kosmetiske ridser eller synlige ridser, hvis du vælger én i ‘rimelig’ eller ‘god’ stand. Skal den se helt ud som ny, kan du vælge en model i ‘ny stand.’ Det er helt op til dig – og prisen er naturligvis derefter, hvis din iPhone 13 Pro brugt har lidt brugsspor.

Vælg brugt iPhone 13 – godt for miljøet 

Vil du købe din iPhone 13 med omtanke for miljøet? Det koster Co2-udledning, hver eneste gang en ny iPhone produceres i østen og transporteres til Europa. Denne belastning af miljøet kan du gøre op med ved at købe din iPhone 13 Mini brugt. Derudover gør du også op med “smid væk” kulturen, da sådan en brugt iPhone 13 vil ofte blive kasseret, hvis den har nogle fejl eller ikke virker 100% optimalt. Dette kan undgås ved at refurbishe den. Du smider jo heller ikke din bil væk, bare fordi en del i motoren er gået i stykker? Nej, vel?

Vi sætter brugte iPhone 13 i stand, så du kan shoppe ny mobil på en mere bæredygtig facon. Alle fungerer de naturligvis, som de skal.

iPhone 13 refurbished – altid 100% funktionsdygtig 

Hvorfor vælge refurbished hos Kosmos Renew? Det skal vi sige dig. Vi forstår godt, det kan virke usikkert at købe en brugt iPhone 13 fra en privat person. Du kan ikke brokke dig, hvis den ikke virker optimalt eller går i stykker efter kort tid – med andre ord er der ingen garanti. Hos Kosmos Renew får du altid:

– 2 års garanti på alle vores produkter
– Refurbished produkter der er testet
– Ægte Apple-produkter leveret med originalt tilbehør
– Reducerede priser på fuldt funktionsdygtige produkter

Stadig ikke overbevist? Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for at høre mere om konceptet og hvordan det fungerer.

Køb iPhone 13 brugt i dag og få ny, men brugt mobil til en fordelagtig pris!

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.