fbpx

Pris

Brugt iPhone 13

Viser alle 4 resultater

Skal din næste mobil være en iPhone 13, er der gode muligheder i at købe den refurbished. Med en brugt iPhone 13 får du en telefon, der er så god som en ny til en meget bedre pris end ved køb af en splinterny model. 

Køb en refurbished iPhone 13 til en fordelagtig pris og med omtanke for miljøet. Læs mere om iPhone 13 og se vores udvalg herunder.

Refurbished iPhone 13 – få et overblik over funktioner 

Kort sagt er en iPhone 13 en forbedring af forgængeren iPhone 12. iPhone 13 kommer ikke med en masse nye specs, men har opgraderet flere funktioner. Vi har samlet de tre væsentligste specifikationer, som gør iPhone 13 til et glimrende mobilvalg. Læs med herunder og bliv klogere på, hvorfor du bør overveje at investere i en refurbished iPhone 13: 

Batteritid

Det absolutte højdepunkt ved en iPhone 13 er batterikapaciteten, som ligger på 3.240 mAh – en betragtelig fremgang set i forhold til iPhone 12, der placerer sig noget lavere med 2.815 mAh. Den øgede batterikapacitet er værd at tage med, når du overvejer en brugt iPhone 13, dog skal du være indforstået med, at der ikke er tale om batteri til en hel dags ekstra brug på en opladning, men at det nærmere viser sig ved, at der er en smule mere batteri tilbage ved sengetid, end det vil være tilfældet med en iPhone 12. 

Kamera

Mange telefoner i dag har tre, fire eller endda fem kamera på bagsiden. Det er derfor lidt et særsyn med kun to bagkameraer, men ikke desto mindre er dette tilfældet på en iPhone 13. Begge kameraer er på 12 megapixel, har autofokus, OIS, fotolys og blænde F/1.6.

På fronten sidder et 12 megapixel kamera med blænde F/2.2. Derudover får du bl.a. følgende kamerafunktioner: 

  • Vidvinkel: blænde­åbning på F/1,6
  • Ultravidvinkel: blænde­åbning på F/2,4 og 120-graders synsfelt
  • 2 x optisk zoom og op til 5 x digitalt zoom
  • Video kan optages med 4K
  • Portræt-funktion med bokeh-effekt og dybdekontrol
  • Objektiv med syv linser (vidvinkel) og objektiv med fem linser (ultravidvinkel)

Ydeevne 

Vi kommer ikke udenom, at iPhone 13 er en telefon med en hurtig ydeevne. Med sin A15 Bionic-chip og 4 GB RAM går det stærkt, når man bevæger sig rundt i brugerfladen og scroller på websites. Hastigheden følger ligeledes med, når det gælder åbning af apps – om du har 10, 20 eller 30 apps i gang på samme tid, påvirkes ydeevnen ikke.

Shop en brugt iPhone 13 til fornuftige priser

Vi kender egentlig godt svaret, når vi spørger, om vi kan friste med en brugt iPhone 13? Denne model er en af de helt populære af slagsen. Prisen for en ny iPhone 13 er høj, og det kan virke som en voldsom udgift for en ny mobil. Det vil vi gerne ændre på. Hos Kosmos Renew forhandler vi brugte iPhones 13, der er som nye. Men hvordan kan det lade sig gøre, tænker du måske. Vi indkøber iPhone 13 brugt og tester samt reparerer, hvis det er nødvendigt. Du kan være sikker på, at det kun er 100 % funktionsdygtige modeller, som bliver sat til salg igen.

Produkterne kan have kosmetiske ridser eller synlige ridser, hvis du vælger én i kategorien ‘rimelig’ eller ‘god’ stand. Skal den se helt ud som ny, kan du vælge en model i ‘ny stand.’ Det er helt op til dig – og prisen er naturligvis derefter, hvis en brugt iPhone 13 har lidt brugsspor.

Vælg en brugt iPhone 13 – godt for miljøet 

Vil du købe din iPhone 13 med omtanke for miljøet? Det koster CO2-udledning, hver eneste gang en ny iPhone produceres i Østen og transporteres til Europa. Denne belastning af miljøet kan du gøre op med ved at købe en brugt iPhone 13. 

Vi ser desværre en tendens til, at en brugt iPhone bliver kasseret, hvis den har nogle fejl eller ikke virker 100 % optimalt. Vores mission er at nedbringe antallet af kasserede iPhones  ved at refurbishe dem. Vi sætter brugte iPhone 13 i stand, så du kan shoppe en ny mobil på en mere bæredygtig facon. Alle iPhones, der sælges her på siden, fungerer naturligvis, som de skal.

En refurbished iPhone 13 er altid 100 % funktionsdygtig 

Hvorfor vælge en refurbished hos Kosmos Renew? Det skal vi sige dig. Vi forstår godt, det kan virke usikkert at købe en brugt iPhone 13 fra en privat person. Du kan ikke brokke dig, hvis den ikke virker optimalt eller går i stykker efter kort tid – med andre ord er der ingen garanti involveret i handlen. Sådan fungerer det ikke hos Kosmos Renew. Vælger du at købe en brugt iPhone 13 hos os, får du altid: 

  • 2 års garanti på alle vores produkter.
  • refurbished produkter, der er gennemtestet.
  • ægte Apple-produkter, som leveres med originalt tilbehør.
  • reducerede priser på fuldt funktionsdygtige produkter

Er du stadig ikke helt overbevist? Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for at høre mere om konceptet, og hvordan det fungerer. Skriv eller ring til os, så besvarer vi hellere end gerne dine spørgsmål.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.