fbpx

Pris

iPhone 6 / 6S

Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Vi fandt ikke nogle produkter der matchede din søgning.

Vælg brugt iPhone 6 – fuldt funktionsdygtig

iPhone 6, 7, 8, mange… Hvilken iPhone model er vi efterhånden kommet til. Har du ikke helt styr på det, men er du bare ude efter en af de rigtig gode modeller. Så skal du gå med en brugt iPhone 6 S. Det er en skøn, lille sag og en af de rigtig populære iPhones på markedet. Den holder bare. Men en ny én af slagsen kan du nok slet ikke finde, da der er kommet mange modeller siden denne. Fortvivl ej. Vi har mange brugte på lager, der fungerer præcis, som de skal.

Køb iPhone 6 brugt til attraktive priser 

Har du smidt din elskede iPhone 6 i havnen? Eller er den bare gået helt død efter mange års brug? Du behøver ikke investere i en af de nyeste modeller, der koster en formue. Du kan sagtens få dig en iPhone 6 igen. Der findes nemlig rigtig mange brugte af dem. Du finder dem her i vores sortiment. Vælg selv om det skal være:

– iPhone 6 plus
– iPhone 6S plus
– iPhone 6S
– iPhone 6

Alle modeller forhandles til gode priser – og uanset hvilken du vælger, giver vi dig altid 2 års garanti. Det gælder, om du vælger en iPhone 6 i rimelig, god eller ny stand. Disse kategorier afgør nemlig kun udseendet på mobilen. Det kan f.eks. være kosmetiske ridser, små skrammer eller lidt mere synlige brugsspor. Vælger du en model med lidt flere brugsspor, er prisen det lavere. Men på trods af standen er den dog altid fuldt funktionsdygtig. Hvis der er har været noget galt ved indlevering, er det blevet udskiftet og mobilen er testet igennem. Derudover leveres den også med originalt tilbehør.

Refurbished iPhone 6 på miljøvenlig vis 

Hvorfor er det miljøvenligt at shoppe refurbished iPhones? Det skal vi sige dig. For det første ville sådan en iPhone 6 blot ende i skraldespanden eller blive lagt i en skuffe et eller andet sted. For hvad gør man ellers af sin mobil, når man køber en ny? Det er en dårlig “smid væk” kultur, hvor man hele tiden bare køber nyt. Netop dette belaster miljøet, når den nye iPhone model skal produceres i østen og transporteres til Europa. Vi tilbyder et grønt alternativ til dette. Hos Kosmos Renew kan du i stedet købe en refurbished iPhone 6, der er lige så god som en ny én.

Køb brugt iPhone 6 til en fornuftig pris i dag!

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.