fbpx

Pris

iPhone 8

Viser et enkelt resultat

Brugt iPhone 8 til en skarp pris

Skal du være den heldige ejer af en virkelig god, men brugt iPhone 8 plus? Det tror vi da nok, at du skal. For hvorfor ikke købe mobilen brugt? Det er billigere og så er det bedre for miljøet. Vi hos Kosmos Renew vil gerne gøre op med idéen om at smide ud og købe nyt hele tiden. Vi tager iPhones ind og sætter dem i stand, så du både kan købe dig en prisfornuftig og miljøvenlig iPhone. Når du selv skifter ud til en nyere model, behøver du ikke have dårlig samvittighed, fordi du netop købte din iPhone 8 plus brugt. Og næste model? Den køber du selvfølgelig også brugt, lige her.

iPhone 8 brugt i flere farver

At shoppe brugt har naturligvis sine begrænsninger. Du kan måske ikke vælge lige den farve, som du havde udset dig. Men er det ikke værd at spare flere tusinde kroner? Du kommer alligevel til at sætte et cover på din iPhone – så hvor meget betyder farven egentlig?

Vi har ofte flere modeller på lager og klar til salg. Vi køber mange iPhones 8 ind, som vi sætter i stand og sælger som refurbished telefoner i enten ‘rimelig’, ‘god’ eller ‘ny’ stand. Disse klassificeringer betyder blot, hvor vidt telefonen er helt uden ridser eller brugsspor eller har en smule af dem. Alt sammen er det uden betydning for mobilens funktionsdygtighed, som lever op til det samme som en ny iPhone 8.

iPhone 8 refurbished – gør op med smid væk kulturen

Er du klar til at købe en refurbished iPhone 8? Vi hjælper dig godt på vej med det. Måske er du ikke vant til at købe elektronik brugt? Det skal du ikke bekymre dig om. Hos os kan du føle dig 100 % tryg. Alle de iPhones vi tager ind er gennemtestede, og vi udskifter dele, hvis det er nødvendigt. Du får naturligvis 2 års garanti, fra den dag du køber den, og vi leverer også telefonen med originalt tilbehør til.

Hvorfor købe den brugt? Det skal vi sige dig:

– Du gør op med en dårlig “smid væk” kultur
– Du handler mere “grønt”
– Miljøet belastes ikke, når du skal have ny iPhone
– Du kan købe en brugt iPhone, der er som ny
– Det koster dig ikke en formue at skifte mobilen ud

Køb brugt iPhone 8 i dag og få en fuldt funktionsdygtig telefon til en utrolig god pris!

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.