fbpx

Pris

iPhone X / XR / XS / Max

Viser alle 4 resultater

Shop brugt iPhone X til en fornuftig pris

Træt af dyre iPhones? Hvis du i stedet køber en brugt model, sparer du ikke blot penge. Du er også med til at gøre op med den såkaldte “smid væk kultur”. For hvorfor smide en iPhone ud til skrald, blot fordi du opgraderer til en ny model? Her i kategorien finder du iPhone XR brugt, der har fået nyt liv. De fungerer alle som nye iPhones, men er langt billigere. Shop din iPhone XS brugt lige her og vær mere miljøvenlig.

iPhone X brugt er så god som en ny model

Var det noget med en brugt iPhone 10? Denne skønne sag kommer i fire modeller, som du bare må eje én af. Om det skal være XS Max, XS, XR eller X – det er op til dig. Alle er de som nye og perfekte til dig, der måske ikke har din iPhone så længe ad gangen. De er også oplagte til dig, der gerne vil gøre noget godt for miljøet. For hvorfor belaste klimaet med produktionen af en spritny iPhone, når du kan købe en refurbished iPhone x?

Gå på opdagelse og se om du ikke kan finde en fin model, i lige den farve du søger og med den mængde lagerplads, du har brug for. Telefonerne er altid i en fin stand og med oplader til. Ligesom hvis du købte en ny iPhone i en butik. For at justere lidt på prisen kan du vælge, hvor god stand den skal være i. Køb brugt iPhone X og vælg:

– Rimelig stand – kan have tydelige brugsspor, ridser og mærker
– God stand – kan have enkelte brugsspor og kosmetiske ridser
– Ny stand – fremstår som helt ny

Alle er naturligvis 100% funktionsdygtige og med 2 års garanti.

iPhone X refurbished for et bedre miljø

Hvorfor shoppe brugt iPhone X R? Det skal vi sige dig. Hver eneste gang der bliver produceret en ny mobiltelefon, er det til belastning for miljøet. Samtidig virker det også helt absurd, at fuldt funktionsdygtige iPhones, der har kostet en formue, hver eneste dag bliver smidt ud eller ender i en skuffe eller kasse. Vi tager brugte iPhones ind og ‘refurbisher’ dem, hvis der er behov for udskiftninger og for at gøre dem 100% funktionsdygtige. Disse forhandler vi så videre til dig, som nu kan købe en iPhone til en særdeles fordelagtig pris. Smart, ikke? Det synes vi.

Shop dine nye, brugte iPhone X i dag og gør noget godt for miljøet.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.