fbpx

Pris

MacBook Air

Brugt MacBook Air til en god pris 

Hvorfor købe nyt, når du kan købe MacBook Air brugt? Denne lækre bærbar behøver ikke koste en formue. Vælger du en af vores refurbished modeller, er der gode penge at spare. Samtidig gør du også noget godt for miljøet. For hvorfor ikke bidrage til, at brugt elektronik får nyt liv?

Hos Kosmos Renew har vi besluttet os for at gøre op med ‘Smid væk og køb nyt’ kulturen. Der skal naturligvis være plads til, at man ønsker den nyeste model på markedet. Men hvorfor smide den gamle ud? Den kan få nyt liv hos en anden ejer, som ikke nødvendigvis behøver den nyeste model.

Se udvalget lige her og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til produkterne eller til vores koncept.

Kan det betale sig at købe en brugt MacBook Air?

Uden tvivl! Din brugte MacBook Air er ikke en støvet og faldefærdig sag. Den er oftest som ny eller som minimum i rimelig eller god stand. Vi forhandler kun brugte Apple computere af god kvalitet. Det vil sige, at de har haft en tidligere ejer, men ofte ikke har været brugt længe.

Skulle vi få en MacBook ind med små fejl og mangler, shiner vi den op, så den er klar til brug igen. Og der er intet usikkert ved det. Du får dine 2 års garanti, ligesom hvis du købte computeren fra ny af.

Miljøvenligt er det også. For hvorfor belaste miljøet med produktionen af en helt ny MacBook, når der ligger bunkevis af brugte MacBook Air computere og venter på dig? Du får tilmed en virkelig fin bærbar til en særdeles god pris.

Altid brugt MacBook Air med garanti

En refurbished MacBook Air fra Kosmos Renew sælges altid med garanti. Du bliver ikke snydt her. Vi vil faktisk gerne gøre det mere attraktivt og trygt at handle brugt elektronik. For kun på den måde kan vi gøre op med smid ud kulturen.

Køber du en brugt MacBook Air 12 eller 13 hos os, får du:

– En kvalitetsbærbar i rimelig, god eller ny stand
– En brugt bærbar med originalt udstyr til
– En brugt bærbar til en fordelagtig pris

Prisen afspejler altid standen p den bærbare model. Vi sælger aldrig noget, der ikke virker. Produktet kan dog have brugsspor.

Køb brugt MacBook Air lige her. Vi har mange modeller i vores sortiment – altid til en god pris.

Du kan hos Kosmos Renew også købe en brugt MacBook Pro

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.