fbpx

Pris

MacBook Pro

Viser alle 7 resultater

Vælg brugt MacBook Pro i god kvalitet

Refurbished MacBook pro? Det er måske et koncept, du allerede har hørt om før. Der findes mange, der videresælger deres MacBook computere. Det giver god mening at gøre, hvis produktet stadig virker optimalt og er i fin stand. Det kan dog føles lidt usikkert at købe en brugt MacBook pro fra en privatperson. Der er ingen garanti eller hjælp at hente, hvis den går i stykker efter en måned.

Det har vi ændret på hos Kosmos Renew. Vi forhandler MacBook pro brugt på tryg vis. Du er altid garanteret en funktionsdygtig bærbar af høj kvalitet. Den er leveret med originalt tilbehør – og vi giver naturligvis 2 års garanti på den. Det er din sikkerhed for, at vi forhandler et godt produkt, selvom det er brugt.

Se nærmere på vores sortiment. Måske er der en brugt MacBook air model, der passer til dine behov.

Altid brugt MacBook pro med garanti

Hvorfor vælge en refurbished model fremfor for en spritny MacBook? Der er flere gode grunde til at gå denne vej.

  1. Det er mere miljøvenligt at købe brugt

Vi gør op med smid ud kulturen og sender brugte MacBook computere videre til nye ejere. Sådan bidrager vi til et bedre klima. For hvorfor smide en dyr computer ud, når den virker som den skal? Eller blot kræver et par justeringer for at blive som ny igen?

  1. Du kan spare masser af penge

Fordi produktet er brugt og har haft en tidligere ejer, kan du få det til en mere fordelagtig pris. Det er en oplagt mulighed, hvis du synes, det er for dyrt at købe en hel ny MacBook.

  1. Du bidrager til mere bæredygtighed

Det er ikke kun os, der hjælper miljøet. Det gør du også. Du tager den store beslutning at købe et brugt produkt og bruger dette i flere år. På den måde skåner du klimaet for produktionen af en hel ny MacBook.

Kan det betale sig at købe en brugt MacBook?

Absolut! Der er gode penge at spare, og du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten. Når vi siger, at vi sælger brugte Apple produkter af høj kvalitet – så mener vi det.

Alle computere og udstyr er gennemtestede, så vi ved, at det hele virker som det skal. Vi lover dig enten rimelig, god stand eller ny stand. Hvilket prisen også afspejler.

Køb MacBook pro brugt hos Kosmos Renew i dag.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.