fbpx

Pris

Beskyttelsesglas

Viser alle 33 resultater

Effektiv skærmbeskyttelse – stort udvalg

Hvorfor betale i dyre domme for en ny skærm på din iPhone eller iPad? Med den bedste skærmbeskyttelse kan du undgå dette problem og spare dig selv for en dyr udgift. Det er ikke billigt at få skiftet skærmen på hverken iPhone eller iPad. Den lille pris du betaler for et effektivt panserglas, er let tjent ind igen. Tænk bare på, hvor mange panserglas du kan købe for prisen af en udskiftning af skærm? Du kan beskytte din iPad eller iPhone i rigtig mange år.

Kosmos Renew er et miljøvenligt koncept. Vi forhandler brugt Apple udstyr til fordelagtige priser. Men selvom du handler brugt, skal du naturligvis også have beskyttelsen i orden. Du finder derfor et bredt sortiment af panserglas til langt de fleste iPad og iPhone modeller. Se alt tilbehøret til skærmbeskyttelse lige her.

Panserglas til iPhone og iPad

Leder du efter skærmbeskyttelse til iPhones og iPads? Uanset om du har købt din iPhone hos os eller ej, har vi et stort udvalg af panserglas til dig. Du finder beskyttelsesglas til:

– iPad mini
– iPad 10,2, 10,5, 10,9, 12,9
– iPhone XR, X og XS
– iPhone 11 Pro
– iPhone 6, 7 og 8
– iPhone 12 mini

 

Vi har panserglas til de mest populære og brugte modeller lige nu. Nogle panserglas kan bruges til flere modeller. Du skal dog være sikker på, at der står den rigtige model – sådan ved du, at panserglasset passer til netop din iPhone eller iPad.

5 gode grunde til at beskytte din iPad eller iPhone

Hvorfor købe iPhone og iPad skærmbeskyttelse? Det skal vi sige dig. Du får her fem gode grunde til at investere i et af vores professionelle panserglas. Skim dem lige igennem – og se om du ikke bliver overbevist.

  1. Det er dyrt at få skiftet din skærm

Hvis du tror det er billigt at få en ny skærm på din iPhone, bliver du slemt overrasket.

  1. En iPhone eller iPad får nemt ridser

Du behøver ikke tabe den mod et hårdt underlag. Småsten i lommen, et stød mod en kant – der skal ikke meget til.

  1. Et hårdt stød kan beskadige mere end skærmen

Taber du din iPhone på et betongulv, er det måske ikke kun skærmen, der tager skade. Det kan ødelægge touch og meget mere. Du minimerer denne risiko med et panserglas.

  1. Din iPhone er bedre beskyttet på farten og i tasken

Nøgler og andre genstande i tasken kan let ridse en iPhone til ukendelighed. Undgå det med et beskyttelsesglas på skærmen.

  1. Du kan lade børnene bruge din iPad

Børn er ikke så forsigtige som os andre. Der behøver ikke gå mange minutter, før din iPad ender på gulvet.

Nå, hvad siger du? Var det ikke en ret god idé med det dér panserglas?

Find din beskyttelse til skærm her 

Hvor køber du panserglas? Lige her selvfølgelig. Vi forhandler ikke bare brugte iPhones og iPad. Vi sælger også kvalitetsudstyr hertil. Naturligvis til en god pris. Når nu du er i gang med at spare penge på at købe en brugt iPad, skal det ikke koste dig en formue at beskytte den.

Køb panserglas hos Kosmos Renew – vi har beskyttelsesglas til de fleste iPhone og iPad modeller.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.