fbpx

Pris

iPhone beskyttelsesglas

Viser alle 19 resultater

iPhone skærmbeskyttelse gør hverdagen tryg

Du kender det godt. Din iPhone faldt ud af lommen. Du tabte den på badeværelsesgulvet. Ude på fliseterrassen. Langt de fleste har prøvet at tabe deres iPhone og opleve at skærmen får ridser. Det kan du undgå med billig og effektiv iPhone skærmbeskyttelse. Det koster ikke særlig meget at give din iPhone den bedste beskyttelse. Det er langt billigere, end hvis du skal have skiftet skærmen på den, eller ud og investere i en ny eller brugt iPhone

iPhone skærmbeskyttelse er en god investering. For et lille beløb kan du beskytte din iPhone mod slag og stød. Vi fører skærmbeskyttelse til iPhone 11 og de fleste andre iPhone modeller. Det er nemlig vigtigt, at du køber det rigtige panserglas til din iPhone. Køber du til en forkert model, passer det ikke korrekt dertil – og vil derfor ikke beskytte din iPhone ordentligt.

Find det rigtige panserglas til din iPhone lige her.

Hvorfor købe beskyttelsesglas til iPhone?

Du er landet på denne side af en af disse to årsager: 1) Du har lige købt en ny iPhone eller 2) du har prøvet at tabe din iPhone før. Nu søger du efter god iPhone 12 skærmbeskyttelse, eller måske skærmbeskyttelse iPhone 13? Om det er den allernyeste iPhone eller en tidligere model, finder du de rigtige panserglas hos Kosmos Renew.

Vi fører nogle af de bedste beskyttelsesglas til iPhone, der findes på markedet. Vælg disse og vær sikker på:

– At din iPhone skærm ikke bliver ridset af nøgler
– At din iPhone er beskyttet ved stød og slag
– At ikke får én eneste ridse i skærmen

Panserglasset er nemt at sætte på. Det kræver ikke særlig meget af dig at beskyt iPhone med et godt beskyttelsesglas. Panserglasset modstår rigtig meget. Bliver det udsat for et voldsomt slag, hvis du f.eks. taber din iPhone, vil det dog gå i stykker. Fordelen er her, at det er panserglasset, der går i stykker. Din iPhone skærm vil forblive intakt.

iPhone panserglas er det bedste valg

Covers, tasker – you name it. Der findes mange smarte produkter til at beskytte mobilen med. De er alle gode. Men det bedste valg, hvis du vil undgå ridser eller en fuldstændig smadret skærm, er panserglas. Et panserglas koster meget lidt i sammenligning med, hvad en ny skærm til din iPhone kan løbe op i.

Pas på din iPhone med et godt panserglas fra vores store sortiment. Vi har beskyttelsesglas til langt de fleste iPhone modeller. Køb i dag, og bliv mere tryg i hverdagen.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.