fbpx

Pris

iPad covers

Viser alle 24 resultater

Stort udvalg af iPad covers

Kosmos Renew fører et stort udvalg af iPad covers. Vi har cases, covers og tasker til langt de fleste modeller på markedet. Om det er en iPad air, en iPad pro eller en lille iPad. Du finder dit nye cover her. Køber du en af vores brugte iPads, er det oplagt at købe et smart cover med. Find det rigtige cover til din iPad lige her.

iPad cases beskytter dit produkt

Har du din iPad med på farten? Det er vigtigt at beskytte den. Det gælder uanset, om den ligger i en taske, du går med den under armen eller har den liggende fremme på bordet i toget. Coveret er skabt for at beskytte den – mod nøglerne der ligger og roder i din taske, mod slaget hvis du taber den på gulvet eller støder den ind i væggen. Husk dog, at et cover ikke altid er nok. Det er en stor fordel at tilkøbe beskyttelsesglas til ind iPad oveni.

Smarte covers til iPad Air

iPad Air 2 eller 3? Det betyder intet. Vi har flotte covers og cases til begge modeller. Du finder dem lige her i sortimentet af iPad cases. Find dit nye cover i farver som rød, sort, lysebrun, blå og mange flere.

iPad pro 12.9 covers

Er du den heldige ejer af en smart iPad Pro? Vi hjælper dig også med et lækkert cover til denne smarte sag. For du skal kunne tage den med ud og føle dig tryg. Du skal ikke frygte, at den roder rundt nede i tasken eller at du kommer til at tabe den. Det sikrer du med et godt cover, der beskytter din iPad hele vejen rundt.

Sådan vælger du cover til iPad

Det er ret lige til. Gå med den farve, du synes om. Vælg det materiale, du synes er bedst. Du finder både covers i læder og silikone. Med eller uden tastatur.

Skal du have iPad covers til børn? Her giver det god mening at vælge et cover, der er egnet til formålet. Dem finder du flere af. Børnecoveret er fremstillet i silikone og har en smart bærehank.

Hvordan finder jeg det rigtige cover til min iPad?

Svaret er: ved at handle hos Kosmos Renew. Vi har covers til langt de fleste iPad modeller. I alverdens farver og smarte designs. Vi forhandler også beskyttelsesglas til iPad – så du er sikret den ultimative beskyttelse. Mangler du et iPhone cover kan du se dem her

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.