fbpx

Fourze GM900 Wireless Gaming Mouse black

399,20 kr.

-20%

Fourze GM900 Wireless Gaming Mouse black

399,20 kr.

Fourze GM900 Wireless Gaming Mouse Black

FOURZE GM900 er lavet til de spillere, der ønsker alle de bedste funktioner fra GM800, men uden irriterende ledninger. GM900 er trådløs, kommer med en USB-sender og oplades via. USB-C.
Det ergonomiske design gør det muligt for musen at passe perfekt ind i enten din højre eller venstre hånd, hvilket sikrer det ultimative greb uanset hastigheden på din bevægelse.

Magnetisk bag-cover
GM900 kan du konfigurere til dine behov og ønsker. Musen kommer med et sekundert bag-cover, så du har muligheden for at vælge mellem det standard ‘honeycome’ cover, eller et helt solidt bag-cover. Bag-coveret holdes på plads ved hjælp af små magneter.

Aftagelige magnetiske side knapper
GM900 kan du konfigurere til dine behov og ønsker. Det betyder, at hvis du ikke bruger alle knapperne på musen, kan du med lethed erstatte dem med det medfølgende blædeksel.

Musen er udstyret med RGB-belysning, der giver GM900 et stilfuldt og eksklusivt look til at fuldende dit gaming setup.

Produktspecifikationer:
  • Passer til både højre og venstre hånd
  • FOURZE RGB
  • Sensor: PixArt 3335
  • 40 G maksimal acceleration
  • 400 IPS
  • Op til 16.000 DPI
  • Trådløs
  • Forbindelse: Trådløs USB-sender
  • Batterilevetid: 50 timer uden RGB, 30 timer med. RGB
  • Vægt: 82g

Trådløs mus bygget og designet til mange timers spil. 30 timers spilletid med RGB-funktionen slået til eller 50 timer uden.

Ambidextrious musedesign til en inkluderende spiloplevelse, denne faste gribende mus er gjort bedre med honeycomb på bagsiden for et fast, men let greb. Bagsiden af ​​GM900 kan også udskiftes med et solidt bagcover, der let kan udskiftes med den magnetiske teknologi indeni.

Stærk RGB-baggrundsbelysning for mere tilpasning af dit spilmiljø med 3 RGB-oplyste områder gør denne mus opmærksom på sig selv gennem kvalitetsdesign og levende belysning.

PixArt 3335 sensor med op til 16.000 DPI, 400 IPS og 40G acceleration. Denne power house gaming mus vejer kun 82 g, hvilket gør den til den perfekte mus til derhjemme eller på farten.

Skandinavisk ekspertise og sikre kvalitet med vores 3-års garanti, vil denne mus ikke svigte dig.

FOURZE GM900 gaming musen er lavet til gamere, der ønsker alle de bedste funktioner fra GM800, men uden irriterende ledninger. GM900 er trådløs og leveres med en USB-sender og oplades via USB-C.

Varenummer: FZ-GM900-001 Kategorier: , ,
Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.