fbpx

Lenovo Yoga L13 – Gen. 2 – Laptop (Refurb)

5.945,00 kr.

-15%

Lenovo Yoga L13 – Gen. 2 – Laptop (Refurb)

5.945,00 kr.

Ikke på lager

Lenovo Yoga L13 – Gen. 2 – Laptop (Refurb)

Specifikationer:

Display: 13,3” FHD Touch (360 Grader)
– CPU: i5-1135G7 2.4 GHz
– SSD: 512 GB M.2
– RAM: 8 GB DDR4
– GPU: Intel ® HD Graphics
– OS: Win 10 Pro

Næste generations Intel-processor og grafik

Anden generation af den bærbare ThinkPad L13 Yoga 2-i-1-computer med 11. generations Intel® Core™ i7 vPro®-processorer og Intel® Iris™ Xe-grafik. Du får glæde af branchens førende CPU-ydeevne, fængslende grafik, fantastisk AI-acceleration og markedets bedste kabelforbundne og trådløse forbindelse, der kan hjælpe dig med at fokusere, skabe og deltage på nye niveauer.

Innovation kommer nemlig sjældent frem bag et skrivebord

Gå derhen, hvor du skal – uden at bekymre dig om stikkontakter. Batteriets driftslevetid varer hele dagen på ThinkPad L13 Yoga 2-i-1 uden brug af stikkontakt – men når du har brug for strøm, skal den kun være tilsluttet i 60 minutter for at få en hurtig opladning på op til 80 %.

Designet til at forbinde

Med hurtigt WiFi 6 kan du hurtigt tilslutte dig højtbelastede offentlige platforme. Og der er rigeligt med porte, inklusive fire USB-porte – en med den brancheførende Intel® Thunderbolt™ 4 – en HDMI 2.0-port og mekanisk sidedocking sørger for, at du holder forbindelsen til det, der betyder mest, uanset hvor du er.

Sikkerhed, du kan stole på

Den bærbare 2-i-1-computer ThinkPad L13 Yoga Gen 2 beskytter dine data og din enhed ved hjælp af en opdateret pakke med indbyggede ThinkShield-sikkerhedsløsninger. dTPM (discrete Trusted Platform Module) krypterer data, så de er vanskeligere at hacke. Med biometrik logger du sikkert på med et tryk med fingeren – eller endda med dit ansigt, når du vælger IR-kameraet, der fungerer sammen med Windows Hello. Og med den valgfri Intel vPro®-teknologi tilbyder de hardwareforbedrede sikkerhedsfunktioner et mere sikkert fundament kombineret med fjernretableringsfunktioner.

Klarer det uventede

Som alle andre bærbare ThinkPad-computere er L13 Yoga Gen 2 testet efter 12 militære testkrav og mere end 200 kvalitetskontroller. Fra den arktiske vildmark til ørkenens sandstorme, under forhold uden tyngdekraft og udsat for spildte væsker og tab. Du kan være sikker på, at disse bærbare computere kan klare det, du kommer ud for.

Varenummer: BM-KR-Len-Yoga-L13 Kategorier: , Mærke:
Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.