fbpx

Pris

iPhone covers

Viser 1–40 af 135 resultater

iPhone covers i læder og silikone

Søger du et pænt og beskyttende iPhone cover? Kosmos Renew tilbyder et bredt udvalg af iPhone covers. Du finder cases til bagsiden af mobilen. Wallet covers, der beskytter for og bag og holder plads til dankort. Covers i læder. Silikone. PU. Du finder dem i alverdens flotte farver. Om du er til klassisk sort eller farverig lilla. Opdag hele sortimentet her på siden.

iPhone cases og wallets – sådan vælger du

Hvilket cover skal du vælge? I vores iPhone sortiment finder du flere slags. Du har to valgmuligheder. Skal det være en case til bagsiden af mobilen, eller skal det være en wallet, der beskytter hele din iPhone?

Case

En case er det oplagt valg, når du ikke vil pakke din mobil alt for meget ind. Vælger du en variant i silikone, får du et godt greb på mobilen. Ligesom at materialet vil absorbere stød og slag. Glasbagsiden er beskyttet, og samtidig kan kanterne på din iPhone også være beskyttet – afhængig af coveret.

Wallet

Et oplagt valg, hvis du ønsker at beskytte din iPhone endnu bedre. Samtidig får du dig også en lille taske. I dit wallet cover kan du have et eller flere dankort, en seddel eller lignende. Det er smart, når du er på farten og kun har din iPhone med ud.

Hvilket materiale skal du gå med?

Covers til iPhone 11 og de mange andre modeller på markedet er fremstillet i alt fra læder og PU til silikone. Hvilket er bedst? Hvad koster mest?

Et silikone cover er det smarte og prisbevidste valg. Det koster ikke særlig meget. Alligevel får du beskyttende covers til iPhone 12 mini – og de mange andre iPhone modeller på markedet. Det er behageligt at have i hånden, du får et godt greb og mobilen er beskyttet mod mindre stød og slag.

Læder er lækkert. Hvis du vil have en flot wallet til din iPhone, skal du vælge en i læder. Brun, sort eller lysebrun. Det er autentisk og cool – ægte læder som flotte covers til iPhone 12 pro max. Det bliver ikke bedre.

Stort udvalg af cover til iPhone

Flotte farver, gode materialer og smarte designs. Du finder det hele i vores covers til iPhone udvalg. Om du er det til autentiske cover i læder eller den moderne og smarte case i silikone. Udforsk sortimentet her hos Kosmos Renew, og find mange billige iPhone og iPad covers.

Scroll to Top

Forespørgsel af produkt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.